HuEn
IparjogvédelemSzerzői jogvédelemInnováció menedzsment
Johnny Little Organization
Szolgáltatásaink
Díjazás
Ajánlatkérés
Információkérés

ReferenciákEsettanulmányok

Eset leírása: A budapesti Keskeny és Társai 2001 Kft. 35 millió forint összegű, innovációs vissza nem térítendő támogatást nyert el, az ún. braille írásmód általa alkalmazott nyomdaipari technológiákba történő bevezetésére. A társaság nem ismerte az innovációs vissza nem térítendő támogatás lehívásához szükséges eljárási rendet, célja ezért a fejlesztési projekt, vissza nem térítendő támogatás lehívásához szükséges feltételek szerinti lebonyolítása volt.

Feladatunk: Feladatunk a projekt lebonyolításához szükséges innovációs és pénzügyi projektmenedzseri feladatok lebonyolítására, valamint a fejlesztés során létrejött új nyomdaipari alkalmazási technológia védettségének biztosításához szükséges szerzői és iparjogvédelmi feladatok lebonyolítására irányult.

Eredmény: Az innovációs projekt a megadott határidőn belül sikeresen megvalósításra került, ezért a társaság a vissza nem térítendő támogatás teljes összegét le tudta hívni.

Projektmenedzsment innovációs projektekhez

Az innovációs projektek sikerességében az átlagosnál nagyobb szerepe van a célirányos és a hatékony lebonyolításnak. A lebonyolítás eszköze a projektmenedzsment. A projektmenedzsment teszi lehetővé a projekt ütemterv szerinti lebonyolítását, a tervezett/rendelkezésre álló humán, műszaki és pénzügyi erőforrások hatékony kezelését, a megvalósítási ütemterv betartását, a kutatás-fejlesztési feladatok nyomon követhetőségét, valamint a projekt adminisztrálását. A tapasztalatok szerint a megfelelő projektmenedzsment hiánya megakadályozhatja a projektek megvalósítását.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

  • Innovációs projekthez feladat-, erőforrás és finanszírozási ütemterv felállítása
  • Projektvezetés innovációs szakértő delegálásával
  • Projektdosszié felállítása és vezetése
  • Innovációs projekt műszaki- és pénzügyi bonyolítása
  • Közreműködés a külső források (hitel, vissza nem térítendő támogatás) lehívásában

Kapcsolódó esettanulmányunk:

  • Nyomdaipari fejlesztési projekt lebonyolítása

Kérje segítségünket!