HuEn
IparjogvédelemSzerzői jogvédelemInnováció menedzsment
Johnny Little Organization
Szolgáltatásaink
Díjazás
Ajánlatkérés
Információkérés

ReferenciákEsettanulmányok

Eset leírása: Szőlőtermesztéssel és borgyártással foglalkozó vállalkozás a piacon is hasznosítható növényvédelmi technológiát kívánt kifejleszteni, komoly termeléskiesést okozó gombás fertőzés ellen. A társaság konzorciumi partnerek bevonásával, de alapvetően saját tevékenysége körében végzett kutatás-fejlesztési projekt keretében kívánta végrehajtani a technológiai fejlesztést. A projekt finanszírozásához vissza nem térítendő támogatást kívánt igénybe venni, és az adókedvezményeket is érvényesíteni kívánta.

Feladatunk: Feladatunk a vissza nem térítendő támogatásra irányuló pályázat által megkívánt, valamint az adókedvezmények igénybevételéhez szükséges K+F minősítési eljárás és tanúsítvány megszerzése volt.

Eredmény: Eljárásunk eredményeként a társaság projektjét saját tevékenység körében végzett kutatás-fejlesztési tevékenység minősítették. Így a projekt teljes költségvetésére igénybe tudta venni az adókedvezményeket, és pályázatot tudott benyújtani a projekt megvalósításához igényelhető vissza nem térítendő támogatásra.

K+F minősítés megszerzése

A kutatás-fejlesztésre és az innovációra vonatkozó jogi szabályozás szigorú keretek közzé szorította az innovációs projektek minősítését. Az érvényes szabályozás szerint csak a hivatalos K+F tanúsítvánnyal rendelkező projektek tekinthetők olyan valós kutatás-fejlesztési vagy innovációs projektnek, melyekre adókedvezmények igényelhetők, vagy a kedvező finanszírozást biztosító vissza nem térítendő támogatások pályázhatók. A K+F tanúsítvány megszerzése szabályozott hivatalos eljárásban lehetséges. Társaságunk széles körű gyakorlatot szerzett a projektek tanúsításra történő felkészítésében, valamint a tanúsítási eljárás sikeres lebonyolításában.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

  • Projektek felkészítése K+F minősítésre
  • K+F minősítéshez szükséges kérelem és mellékleteinek elkészítése
  • K+F minősítési eljárás lebonyolítása, képviselet az eljárás során

Kapcsolódó esettanulmányunk:

  • Növényvédelmi fejlesztési projekt K+F minősítése

Tekintse meg k+f minősítéssel, innováció menedzsmenttel foglalkozó új weboldalunkat, ahol az innovációs projektek hatékony lebonyolításának összes eleme elérhető! Weboldal: http://innovacio-menedzsment.hu/

Kérje segítségünket!