HuEn
IparjogvédelemSzerzői jogvédelemInnováció menedzsment
Johnny Little Organization
Szolgáltatásaink
Díjazás
Ajánlatkérés
Információkérés

ReferenciákEsettanulmányok

Eset leírása: A halmajugrai Detki Keksz Édesipari Kft. 2011-ben meg kívánta újítani termékszerkezetét. Ehhez először új sütési technológia bevezetésével korszerűsítenie kellett a gyártás technológiai feltételeit. Ezt követően az új sütési technológiára alapozva a nemzetközi piacon is versenyképes új termékeket kívánt kifejleszteni. A társaság célja a projekt legkedvezőbb finanszírozási feltételeinek kialakítása volt.

Feladatunk: Feladatunk a fejlesztés innovációs projektként történő megfogalmazására (projektge-nerálásra), a projekt megvalósításhoz szükséges 302,5 millió forint vissza nem térítendő, innovációs támogatás megszerzésére, valamint a fejlesztés megvalósításához szükséges innovációs és pénzügyi projektme-nedzsment feladatok lebonyolítására irányult.

Eredmény: A társaság az 50 %-os támogatottsággal megvalósított fejlesztésre alapozva, 3 év alatt, az időközben bevezetett népegészségügyi szabályo-zásnak megfelelően megújította termékszerkezetét.

Projektgenerálás

Célja az innovatív ötlet hasznosításának előkészítése. Kialakításra kerül az ötlet jellegének és tervezett/lehetséges hasznosítási módjának megfelelő védettséget biztosító jogi konstrukció. Felállításra kerül a megvalósításhoz szükséges kutatás-fejlesztési feladat- és erőforrás-, valamint finanszírozási terv. Ezekből kialakításra kerül a projekt megvalósítás alapdokumentuma, egy lehetséges lebonyolítási forgatókönyv. Ez tartalmazza a szükséges feladatokat, lebonyolítási ütemtervüket, várható költségeiket.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

  • Javaslat a célnak megfelelő iparjogvédelmi és/vagy szerzői jogi védelmi rendszer felállítására
  • Kutatás-fejlesztési feladat-, erőforrás- és finanszírozási terv felállítása
  • Megvalósítási tanulmány és/vagy üzleti terv elkészítése

Kapcsolódó esettanulmányunk:

  • Új édesipari termékre irányuló fejlesztési projekt létrehozása

Kérje segítségünket!