HuEn
IparjogvédelemSzerzői jogvédelemInnováció menedzsment
Johnny Little Organization
Szolgáltatásaink
Díjazás
Ajánlatkérés
Információkérés

ReferenciákEsettanulmányok

Eset leírása: Szőlőtermesztéssel és borgyártással foglalkozó vállalkozás a piacon is hasznosítható növényvédelmi technológiát kívánt kifejleszteni, komoly termeléskiesést okozó gombás fertőzés ellen. A társaság konzorciumi partnerek bevonásával, de alapvetően saját tevékenysége körében végzett kutatás-fejlesztési projekt keretében kívánta végrehajtani a technológiai fejlesztést. A projekt finanszírozásához vissza nem térítendő támogatást kívánt igénybe venni, és az adókedvezményeket is érvényesíteni kívánta.

Feladatunk: Feladatunk a vissza nem térítendő támogatásra irányuló pályázat által megkívánt, valamint az adókedvezmények igénybevételéhez szükséges K+F minősítési eljárás és tanúsítvány megszerzése volt.

Eredmény: Eljárásunk eredményeként a társaság projektjét saját tevékenység körében végzett kutatás-fejlesztési tevékenység minősítették. Így a projekt teljes költségvetésére igénybe tudta venni az adókedvezményeket, és pályázatot tudott benyújtani a projekt megvalósításához igényelhető vissza nem térítendő támogatásra.