HuEn
IparjogvédelemSzerzői jogvédelemInnováció menedzsment
Johnny Little Organization
Szolgáltatásaink
Díjazás
Ajánlatkérés
Információkérés

ReferenciákEsettanulmányok

Díjak, ajánlatkérés

Szolgáltatásaink összetett jellege miatt díjazásunk mindig egyedi, az adott ügy és az igényelt szolgáltatás tartalmának függvényében alakul.

Iparjogvédelmi és szerzői jogi eljárások díjazása

Díjazásunk az iparjogvédelmi és a szerzői jogi eljárások esetén a hivatalos eljárások illeték jellegű eljárási díjából, valamint munkadíjból áll. A hivatalos eljárások illeték jellegű eljárási díját az eljárásokat lefolytató hivatalok (pl. Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala) adott időpontban érvényes díjszabása határozza meg. Munkadíjunk az adott feladat jellegének megfelelően, általában egy összegben (tehát nem óradíjas alapon) kerül meghatározásra. Ezt a díjazási rendszert alkalmazzuk a kutatások és a jogi státusz vizsgálatok, az iparjogvédelmi és a szerzői jogi beadványok elkészítése, az iparjogvédelmi és a szerzői jogi hivatalos eljárások lefolytatása esetén.

Innovációs projektmenedzsment díjazása

Díjazásunk az innovációs projektek megvalósításában történő részvétel esetén megbízási és sikerdíjból áll. A projektekhez kapcsolódó megvalósítási tanulmányok, hitelkérelmek és pályázatok elkészítésének egyszeri megbízási díja van, amely a dokumentáció bonyolultsági foka és a partnerünk által szolgáltatott adatok alapján kerül meghatározásra. Amennyiben feladatunk az innovációs projekthez szükséges pénzügyi forrás (pl. vissza nem térítendő támogatás, hitel) megszerzést is magában foglalja, akkor díjazásunk a megszerzett forrás nagyságához igazodó sikerdíjjal is kiegészül.