HuEn
IparjogvédelemSzerzői jogvédelemInnováció menedzsment
Johnny Little Organization
Szolgáltatásaink
Díjazás
Ajánlatkérés
Információkérés

ReferenciákEsettanulmányok

Gazdálkodás a szellemi tulajdonnal

Hogyan lesz a szellemi alkotásból szellemi tulajdon, és hogyan termel a szellemi tulajdon jövedelmet? Segítségre, tanácsra van szüksége ötlete, találmánya, márkajele, szoftvere, könyve védelmének, hasznosításának megszervezéséhez? Segítünk! Társaságunk teljes körű szolgáltatást nyújt a szellemi alkotások védelmének, üzleti célú hasznosításának megszervezéséhez.

Célunk a hatékony jogi védelem létrehozása, a jól hasznosítható oltalom megszerzése, a kedvező gazdasági feltételrendszer kialakítása ügyfeleink szellemi alkotásának hasznosításához. A jogi előkészítés és képviselet mellett, az innovációs projektek létrehozása és lebonyolítása, az ehhez szükséges pénzügyi források megszerzése is szolgáltatásaink közé tartoznak. Vagyis egy ötlet megszületése után annak célirányos jogi védelmét, majd üzleti célú hasznosításának megvalósulását is segítjük. Ha nem látja tisztán, milyen lépéseket kell megtennie, hogy szellemi alkotásából jövedelemtermelő szellemi tulajdon legyen, szellemi tulajdona pedig valóban jövedelemmel hasznosulhasson, bízza ránk magát: Húsz éve működő cégünknél európai és magyar szabadalmi ügyvivő, iparjogvédelmi és innovációs szakmérnök, pénzügyi tanácsadó vezeti végig a lehetőségek mérlegelésétől a megvalósításig. Szakembereink megtalálják a megoldást, hogy jól tudjon gazdálkodni a szellemi tulajdonnal!

 

2013. július

 

"A szellemi tulajdonnal való gazdálkodás az a folyamat, melynek során a szellemi alkotásból szellemi tulajdon lesz, a szellemi tulajdon pedig a magán- és a közérdeket szolgáló jövedelemtermelő eszközzé válik.
Tudásunk és tapasztalatunk segítség ezen az úton."